Röviden a hétvégéről!:)

 2009.12.28. 16:33

Üdv. kedves bloggerek!:) Két darab képes beszámoló között, egy kis szöveges értekezést is közölnék veletek az elmúlt hétvégéről! Péntek este Dobozon lehettem részese a Kastély Cafe Christmas Party-jának, ami elég jól sikerült és külön öröm hogy a létszám is ritkán látott magasságokba emelkedett! A modern tánczenék és mai slágerek mellett 1-2 klasszikus és retro szerzemény is felcsendült, így azt hiszem mindenki elégedett lehetett!:)
Szombat éjszaka egy újabb itthoni buli, ezúttal a karácsonyi after party várt rám itt a Road Star-ban Tarhoson! Elég keményre sikerült a buli, ugyanis sok haverral kénytelen voltam meginni egy-egy italt ilyen-olyan okból! Névnap, születésnap vagy egyszerűen csak karácsony!:D Na de nem is ez a lényeg, majd a képek jobban mesélnek!:D Hamarosan itt a blogon a tarhosi beszámoló!:)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://djlorand.blog.hu/api/trackback/id/tr21628608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása